...

Shop nu jouw
BBQ Rubs!

Ben jij op zoek naar overheerlijke BBQ rubs?
Til jouw BBQ naar een hoger niveau met Golden BBQ!
Bekijk ons complete assortiment aan dry rubs op deze pagina.
Perfect om je vlees, vis én groenten op smaak te brengen!

Golden Sate

€11,99

Golden burger

€9,99

Golden Chicken

€10,99

Golden Devil

€10,99

Golden Jerk

€10,99

Golden Ribs

€10,99

Coming soon

€--,--

Golden Sate Groot

€28,99

Golden Sate

€11,99

Golden Burger

€9,99

Golden Chicken

€10,99​

Golden Devil

€10,99​

Golden Jerk

€10,99​

Golden Ribs

€10,99

COMING SOON!

€--,--

Proef pakket

€9,99

HOGE KWALITEIT
HEERLIJKE SMAKEN
UNIEKE SMAKEN
ULTIEME PERFECTIE

Meer smaak met Golden BBQ rubs

Of je nu een ervaren Pitmaster bent of indruk wil maken tijdens je volgende buurtbarbecue, met Golden BBQ’s dry rubs creëer je hoe dan ook een echte smaaksensatie. BBQ rubs worden vaak geassocieerd met een groot stuk vlees, maar wist je dat ze ook heerlijk zijn op je vis en groenten? Wanneer je het in de juiste verhouding gebruikt, breng je al je gerechten op smaak met deze heerlijke kruidenmixen.

Wat is een BBQ rub eigenlijk?

Een BBQ dry rub is een mix van kruiden, specerijen, vaak zout en soms suiker. Die wordt gebruikt om vlees op smaak te brengen voordat het wordt gegrild, gerookt of gebakken. In ons assortiment vind je verschillende soorten BBQ rubs, ieder met zijn eigen unieke samenstelling.

Hoe gebruik je BBQ rubs?

Je hoeft geen chef-kok te zijn om een BBQ rub te gebruiken. Maak gebruik van onderstaande stappen voor een perfect stukje vlees van de grill!

  • Bereid het vlees voor: Voordat je de BBQ rub aanbrengt, zorg ervoor dat het vlees schoon en droog is, zodat je de rub gelijkmatig kunt verdelen.
  • Breng de dry rub aan: Strooi de dry rub gelijkmatig over het oppervlak van het vlees. Wrijf de rub zachtjes in het vlees met je handen. Zorg ervoor dat je alle kanten van het vlees bedekt.
  • Laat het rusten: Nadat je de BBQ rub hebt aangebracht, laat je het vlees rusten. Het liefst zo lang mogelijk, maar minimaal 30 minuten. Het rusten stelt de kruiden in staat om in het vlees te trekken en de smaken te intensiveren.
  • Grillen, roken of bakken: Nadat het vlees de tijd heeft gehad om te rusten, bereid je het voor zoals gewoonlijk door het te grillen, te roken of te bakken. De dry rub vormt een smaakvolle korst op het vlees tijdens de bereiding.
  • Regelmatig draaien: In enkele van onze rubs zit suiker verwerkt, in andere zitten van nature suikers. Dit betekent dat je jouw vlees regelmatig moet draaien, zodat het niet aanbrandt.

Unieke BBQ rub samenstellingen

In veel BBQ rubs zit een enorme hoeveelheid zout en suiker verwerkt. Dat is zonde! Want hoewel dit fijne ingrediënten voor een rub zijn, moet de smaak van de juiste kruiden en specerijen afkomen. Bij Golden BBQ gaan we altijd voor de perfecte mix van smaakmakers en gebruiken we ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast proberen we het suiker- en zoutgehalte in onze BBQ rubs zo laag mogelijk te houden. Niet overtuigd? Probeer ons proefpakket.

Recepten met onze BBQ dry rubs

Van Oosterse Pulled Pork tot onze Golden Grilled Chicken, bekijk een aantal van onze unieke BBQ recepten. Wil jij ook jouw gerecht terugzien op onze receptenpagina? Stuur een foto en het recept van jouw beste BBQ gerecht met Golden BBQ naar info@goldenbbq.nl en ontvang een leuke verrassing!

BBQ rubs kopen

De beste BBQ rubs koop je natuurlijk bij Golden BBQ. Bestel vandaag jouw pakket en ontvang hem binnen 2 werkdagen in huis. Heb je geen idee waar je moet beginnen? De Golden Sate is onze absolute bestseller, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een proefpakket bestellen.

DIRECT 10% KORTING OP JE BESTELLING?

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG DIRECT DE KORTINGSCODE!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.